مدت زمان مطالعه ۶ دقیقه
دکتر محمدرضا ترحمی / لاغری و پیکرتراشی / لیپوماتیک ران چیست و چگونه انجام می شود؟

لیپوماتیک ران چیست و چگونه انجام می شود؟

چاقی و اضافه وزن یکی از معضلات این روزهای بشر است، با کاهش فعالیت و عدم تحرک کافی تعداد مبتلایان به چاقی در حال افزایش است. اما همیشه چربی های اضافه به صورت کامل و یکدست در سراسر بدن پخش نمی شود. در برخی مواقع این چربی ها تنها در ناحیه شکم، پهلو و یا ران تجمع می یابند که چربی های موضعی نامیده می شوند. در برخی مواقع انجام ورزش و رعایت رژیم های غذایی مناسب، به تنهایی موجب از بین رفتن این چربی های موضعی به صورت کامل نمی شود، اما خوشبختانه می توان با کمک تکنولوژی و علم پزشکی برای رفع آن ها اقدام کرد.

لیپوماتیک ران چیست

لیپوماتیک و ساکشن چربی یکی از روش های متداول برای خارج کردن چربی های موضعی از بدن است. اما چه کسانی می توانند از این روش استفاده کنند؟ داشتن چه شرایط و ویژگی هایی شما را بهترین کاندید برای خارج کردن چربی های موضعی از ران می کند.

تناسب و زیبایی ران و پاها تاثیر بسزایی در زیبایی و تناسب کلی اندام ما دارد. اگر دارای ران ها بزرگ و بدشکلی هستید انجام لیپوماتیک ران می تواند بهترین گزینه برای این اصلاح این مشکل باشد.

در لیپوماتیک ران جراح با استفاده از لوله ای به نام کانولا و با حرکات لرزشی اقدام به جدا کردن چربی های بدن از این ناحیه و خارج کردن چربی ها می کند. انجام لیپوماتیک برای ران یکی از مشکل ترین نواحی برای لیپوماتیک است. برای انجام این کار لازم است تا به بهترین جراح پلاستیک و زیبایی مراجعه کنید.

افراد متقاضی برای انجام لیپوماتیک ران

به طور کلی افرادی که می خواهند ران کوچیکتری داشته باشند و یا فرم دهی ران انجام دهند به دو دسته تقسیم می شوند:

  1. دسته اول

در دسته اول افرادی قرار دارند که پوست ران شلی ندارند و تنها چربی اضافه در قسمت های مختلف ران دارند. لیپوماتیک ران با استفاده از دستگاه های مختلفی برای این دسته انجام می شود.

  1. دسته دوم

افراد دیگری که برای لیپوماتیک ران مراجعه می کنند علاوه بر اینکه چربی اضافی در این ناحیه دارند دارای پوست شلی در قسمت ران هستند. این افراد ممکن است به دلیل افزایش و کاهش وزن که داشتند یا به دلایل جراحی هایی که قبلا انجام داده اند و دچار کاهش وزن شدید شده باشند، علاوه براینکه مقداری چربی داری پوست اضافی نیز می باشند.

در بعضی از افراد علاوه بر جراحی لیپوماتیک ران می توان هم زمان لیفت ران هم انجام داد.

چند نکته مهم ❌

نکته ای که قبل از اقدام برای جراحی باید به آن توجه داشته باشید این است که جای اسکار این جراحی برای همیشه باقی می ماند. یعنی فرد با اینکه چربی های اضافه ران خود را از دست می دهد و شلی این قسمت برطرف می شود و پوست سفتی خواهد داشت، اما جای اسکار برای همیشه باقی می ماند. با گذشت زمان و تقریبا یک تا دو سال بعد جای اسکار کمرنگ تر می شود اما به طور کامل از بین نمی رود.

مراقبت های بعد از لیپوماتیک ران

لیپوماتیک ران، از آن دسته جراحی هایی است که نیازمند مراقبت و رسیدگی کامل و صحیح است چرا که رسیدگی به محل جراحی مانع از ایجاد عفونت می شود.

لیپوماتیک ران

برای رسیدن به نتیجه ای رضایت بخش لازم است تا مراقبت های بعد از جراحی را جدی بگیرید. ما در اینجا به مهمترین مراقبت های بعداز جراحی لیپوماتیک ران اشاره می کنیم.

  • از مصرف دخانیات و مشوربات الکلی خودداری کنید.
  • در صورت احساس درد از مسکن ها تجویز شده توسط پزشک مصرف نمایید.
  • تا سه ماه بعد از جراحی لیپوماتیک ران لازم است تا از گن استفاده کنید.
  • برای کاهش فشار در محل جراحی از توالت فرنگی استفاده کنید.
  • تا زمانی که پزشک شما اجازه نداده است از استحمام کردن بپرهیزید.
  • از انجام فعالیت های سنگین اجتناب کنید.
  • به ران ها فشار وارد نکنید تا دچار خونریزی نشود.
  • در صورت ترشح خونابه از محل جراحی نگران نباشید با گاز استریل این خونابه ها را از محل جراحی تمیز کنید.

دوران نقاهت لیپوماتیک ران

این جراحی جز لیپوساکشن های سخت محسوب می شود زیرا دوره نقاهتش تقریبا طولانی است و تقریبا ده روز زمان می برد که بهبودی نسبی حاصل شود. بعد از دوران بیمار باید تا سه ماه گن بپوشد تا پوست ران سفت و در نهایت فرم خوبی بگیرد.

عوارض لیپوماتیک ران

یکی از شایع ترین عوارض این جراحی، امکان ایجاد ناهمواری در ران است، در این صورت لازم است تا برای اصلاح این فرو رفتگی ها رو توش انجام شود. رتوش ران با یک جراحی سرپایی و در زمان کوتاه صورت می گیرد. لیپوماتیک ران جز جراحی هایی هایی است که بسیار پرطرفدار می باشد، اما نسبت به لیپوماتیک های سایر نواحی مانند: بازو و شکم احتمال رتوش در ناحیه ران بیشتر است. دوران نقاهت طولانی تری نیز نسبت به سایر نواحی دارد.

سوالات متداول

برچسب ها:

تجربه جراحی بینی

تجربیات خودتان را در قالب دیدگاه برای دیگران به اشتراک بگذارید .

0 دیدگاه
یک دیدگاه بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

16 − 4 =

تماس با دکتر