
یکی از دغدغه هایی که بسیاری از خانم ها بعد از انجام پروتز سینه با آن درگیر هستند، این است که آیا در آینده می توانند شیردهی داشته باشند یا نه! یکی از پرسش هایی که برای بسیاری از افراد پیش می آید این است که مناسب ترین زمان پروتز سینه قبل از بارداری است یا بعد از آن! باید گفت که تا کنون هیچ مشکلی در خصوص شیردهی پچس از پروتز سینه گزارش نشده است و در نتیجه مشکلی ایجاد نمی شود. اما بهتر است که قبل از هر نوع جراحی زیبایی سینه و یا پروتز سینه، با بهترین جراح پلاستیک صحبت کرده و از وی در این خصوص مشاوره بگیرید. در این مقاله قصد داریم به طور مفصل در خصوص پروتز سینه و شیردهی بعد از آن صحبت نماییم.
آیا با وجود پروتز سینه، امکان شیردهی وجود دارد؟
معمولا می توان با وجود پروتز سینه شیردهی نیز انجام داد. البته باید این نکته را در نظر داشت که بسته به نوع پروتز، نحوه جراحی و محل قرار گیری آن متفاوت است. در حالت کلی، ارتباطی بین پروتز سینه با پستان وجود ندارد و تا زمانی که پروتز پاره نشده باشد، مشکلی پیش نمی آید، در صورت پاره شدن نیز ژلی که داخل آن وجود دارد، وارد بافت پستان نخواهد شد و زیر بافت پستان باقی خواهد ماند. این ژل به روش فاگوسیتوز وارد غدد لنفاوی زیر بغل می شود. در صورت پاره شدن پروتزهای نمکی، آب نمکی که داخل پروتز وجود دارد جذب بدن شده و این جذب از طریق عروق جذب می شوند.
بعضی از پروتزها وجود دارند که با استفاده از مواد شیمیایی که سیلیکون نام دارند، پر شده اند. بهتر است با یک جراح پلاستیک در خصوص شیردهی بعد از استفاده از این پروتزها مشورت کنید.
آیا پروتز سینه مشکلاتی را برای شیردهی ایجاد می کند؟
گذاشتن پروتز سینه هیچ ارتباطی با مجاری شیری ندارد. امکان اینکه نوک سینه دچار آسیب و درد شود وجود دارد، ولی این بدین معنا نیست که فرد در شیردهی دچار اختلال شود. خارج شدن شیر از نوک پستان و سینه هیچ ارتباطی به پروتز سینه ندارد. خانمی که غدد شیردهی او فعال باشد، شیر از نوک پستان وی خارج می شود. در صورت آسیب عصب ها، فقط نوک سینه آسیب خواهد دید و این به معنای کاهش شیر نیست. همچنین ذکر این نکته ضروری است که پروتز سینه نقشی در انسداد مجاری شیری ندارد.
چگونه روش های مختلف جراحی پروتز سینه بر روی شیردهی تاثیر می گذارند؟
تاثیری که روش های مختلف پروتز سینه بر شیر دهی می گذارند، به شرح زیر است :
تاثیر محل قرار گیری پروتز سینه بر شیردهی
وقتی پروتز قرار می گیرد، مکان قرار گیری آن مابین قفسه و بافت سینه است. قرار گرفتن پروتز زیر عضله قفسه سینه از بروز آسیب به مجاری شیری و اعصاب جلوگیری خواهد کرد.
تاثیر نوع برش ها بر روی شیردهی
در امتداد هاله قهوه ای دور سینه، برشی زده می شود که می تواند به اعصاب آسیب برساند. در مقابل این، برش ها زیر سینه و زیر بغل زده می شود. با ایجاد برش در این نواحی، کم ترین آسیب به اعصاب خواهد رسید.
نکات مهم در رابطه با شیردهی پس از جراحی پروتز سینه
در صورتی که باردار هستید و نگران این هستید که پروتز سینه در شیر دهی نقش دارد، از پزشک کمک بخواهید. مادرانی که جراحی پروتز سینه انجام داده اند، می توانند شیر تولید کرده و شیردهی نیز انجام دهند.
- . پزشک می تواند در مورد نحوه جریان یافتن شیر، از جمله درک شکل نوک پستان و چگونگی تأثیر آن بر گرفتن نوک سینه توسط نوزاد، و ماساژ سینه، که میتواند درد ناشی از گسترش بافت را تسکین دهد و سینه های شما را برای تولید شیر آماده کند، توصیه کنند.
- شیردهی منظم پس از تولد نوزاد، موجب تولید منظم شیر و احتمالاً افزایش آن می شود. بنابراین مهم است در طول بارداری و بعد از تولد نوزاد به خوبی از خود مراقبت کنید.
- در دوران بارداری و در دوران شیردهی هیدراته نگه داشتن بدن نکته بسیار مهمی است. آب بهترین گزینه است.
- مادران شیرده به حدود 500 کالری اضافی در روز نیاز دارند.
- غذاهایی مانند بلغور جو دوسر، ماست، تخم مرغ و بسیاری از سبزیجات حاوی کلسیم، آهن و اسید فولیک هستند که پروتئین را به رژیم غذایی اضافه می کنند و ممکن است به افزایش تولید شیر کمک کنند.
- بگذارید کودک از یک سینه شیر بخورد تا زمانی که خالی شود. این پیامی به مغز شما می فرستد که به سینه ها بگوید دوباره شروع به تولید شیر کنند.
- به نظر می رسد شیردهی به نوزادان بر حسب تقاضا به بسیاری از زنان کمک می کند تا شیر خود را حفظ کنند.
0 دیدگاه