مدت زمان مطالعه ۲۳ دقیقه
دکتر محمدرضا ترحمی / جراحی زیبایی سینه / همه چیز درباره پروتز سینه که باید بدانید!

همه چیز درباره پروتز سینه که باید بدانید!

فهرست محتوا نمایش

داشتن اندام ایده آل و زیبا آرزوی هر خانمی است. کوچک بودن و عدم تقارن و تناسب سینه زنان می تواند سبب کاهش اعتماد به نفس و برهم خوردن توازن ظاهری در افراد گردد. عمل پروتز سینه، از جمله جراحی ها در حوزه زیبایی و پلاستیک است که با قرارگیری پروتز در بافت سینه، سبب خوش فرم تر شدن و افزایش سایز سینه می شود. همچنین ممکن است پروتز سینه علاوه بر بزرگ کردن سایز سینه ها، در برخی از موارد همچون سرطان سینه که با تخلیه سینه ها همراه بوده، انجام شود. در این صورت فرد تا پایان عمر می تواند زندگی نرمالی داشته باشد. برای کسب اطلاعات بیش تر در این زمینه و انتخاب بهترین جراح پلاستیک می توانید تا انتهای مقاله با ما همراه باشید.

جراحی پروتز سینه

پروتز سینه امروزه معمولا در زنان ایرانی از اهمیت بالای برخوردار می باشد  و باعث افزایش جذابیت و زیبایی اندام ان ها می گردد و در مواردی کاربرد دارد که فرد دارای سینه های کوچکی می باشد و از سایز سینه های خود راضی نمی باشد و این امر موجب کاهش اعتماد بنفس و جذابیت ان ها گردیده است همچنین پروتز سینه در افرادی که در اثر جراحی سرطان سینه یک و یا هردو سینه خود را از دست داده اند بسیار کاربد دارد.با توجه به اهمیت زیبایی اندام امروزه خانم های بسیار زیادی خواستار بزرگ کردن سینه های خود هستند. پروتز سینه یکی از روش های بزرگ و حجیم کردن سینه ها است که با استفاده از این روش می توان فرم بسیار زیبایی در سینه ها ایجاد کرد. برخی از خانم ها داری سینه های کوچک و بدفرمی هستند که می توانند با پروتز سینه این مشکل را برطرف کنند.

مواردتوضیحات
جراحی پروتز سینهفرمی مصنوعی برای جایگزین سینه با جنس های مختلف
مزایا و معایب پروتز سینهمزایا شامل : عمل با برش های کوچک
استفاده از چربی خود بدن
ایمنی بالای جراحی
معایب شامل : عدم داشتن تکنیک استاندارد
نیاز به عمل لیفت سینه
نیاز به چربی اضافی برای انتقال
بهترین سن برای جراحی پروتز سینهرسیدن به بلوغ جسمی و روانی
انواع پروتز سینهسیلیکونی، نمکی و ترکیبی
کاندیدای مناسب برای جراحی پروتز سینهافرادی که به هر دلیلی کاهش وزن داشته اند.
خانم های بارداری که پس از زایمان سینه های آن ها شل و افتاده شده است.
کسانی که دچار سرطان سینه شده و مجبور به تخلیه آن ها شده اند.
مراقبت های لازم قبل پروتز سینهانتخاب بهترین جراح
پس از آن باید طی چند جلسه مشاوره با پزشک متخصص و بررسی پزشک در خصوص سوابق پزشکی، در خصوص نتیجه جراحی و احتمال بروز عوارض حین جراحی و بعد از آن تاثیر بگذارند.

دسترسی سریع به بخش های مهم مقاله

منظور از جراحی پروتز سینه چیست؟

پروتز سینه فرم مصنوعی برای سینه است که می تواند جایگزین تمام یا بخشی از سینه شود و سبب فرم و حجم دهی سینه ها گردد.

اکثر پروتزهای سینه از ژل سیلیکونی نرم که در یک لایه نازک محصور شده ساخته می شوند. آنها به گونه ای ساخته شده اند که شبیه شکل طبیعی سینه یک زن یا بخشی از سینه باشد. سطح بیرونی نرم و صاف به نظر می رسد و ممکن است شامل یک طرح کلی نوک پستان باشد.

بسیاری از زنانی که برای سرطان سینه جراحی کرده اند و بازسازی نکرده اند از پروتز سینه استفاده می کنند. با این حال، ممکن است برای زنانی که سینه‌هایشان به‌طور طبیعی از نظر اندازه یا شکل با یکدیگر متفاوت است، یا کسانی که بازسازی سینه‌ای انجام داده‌اند که یکنواخت نشده است نیز مفید باشد.

عواملی مانند بالا رفتن سن، کاهش وزن، باردای و شیردهی، ژنتیک و بیماری هایی مثل سرطان سینه، بر اندازه و سایز سینه ها تاثیر می گذارند. در صورتی که سینه ها کوچک باشند و تناسبی میان اندازه سینه ها با بدن وجود نداشته باشد، و یا این که سینه ها نسبت به هم تقارن نداشته باشند جراحی پروتز سینه توصیه می شود. با مشاهده این ویدئو می توانید پاسخ تمامی سوالاتتان را در زمینه عمل پروتز سینه دریافت کنید:

بیش تر بخوانید : لیپوماتیک غبغب

برای برخی از زنان، استفاده از پروتز ممکن است یک انتخاب موقت قبل از بازسازی باشد. سایر زنان ممکن است ترجیح دهند (یا نتوانند) بازسازی سینه را انجام دهند و پوشیدن پروتز را انتخاب طولانی مدت موثر و مناسبی بدانند. برخی از زنانی که قصد بازسازی ندارند، ترجیح می دهند از پروتز استفاده نکنند.

مزایا و معایب پروتز سینه

از جمله مزایا و معایب پروتز سینه می توان به موارد زیر اشاره کرد :

مزایای پروتز سینه

  • عمل با برش های کوچک
  • استفاده از چربی خود بدن
  • میزان عوارض نسبتا پایین
  • سینه با ظاهری طبیعی
  • ایمنی بالای جراحی
مزایا و معایب پروتز سینه

معایب پروتز سینه

  • عدم داشتن تکنیک استاندارد
  • نیاز به عمل لیفت سینه
  • افزایش سایز به اندازه یک کاپ
  • تداخل کلسیفیکاسیون با غربالگری سینه
  • نیاز به چربی اضافی برای انتقال

از دیگر مزایای پروتز سینه می توان به موارد زیر اشاره کرد :

  • بازسازی حجم از دست رفته سینه ها به دلیل بارداری و یا شیردهی
  • افزایش سایز سینه ها در خانم هایی که از کوچک بودن سینه های خود ناراضی هستند.
  • بهبود تقارن سینه ها
  • برقراری تناسب و توازن بیشتر در بدن
  • همچنین در زنانی که به دلیل سرطان سینه مجبور به برداشتن بخشی از بافت سینه و یا تمام بافت سینه می شوند.

مهم این است که هر خانمی باید از اندازه سینه خود راضی باشد، به همین خاطر عمل پروتز سینه تصمیمی است شخصی که در صورت مشاوره با جراح پلاستیک، قابل انجام می باشد.

بهترین سن برای جراحی پروتز سینه چه زمانی است؟

برای انجام پروتز سینه، معیارهای مختلفی را باید در نظر گرفت، از جمله زمان مناسب جهت انجام این جراحی. بلوغ جسمی و روانی از دیگر متغیرهای مهم در این امر است.

سن مهم ترین ملاک قبل از انجام این جراحی است چرا که اگر فرد به بلوغ نرسد، سینه ها به اندازه کافی رشد نداشته و نمی توان گفت که نیاز به پروتز سینه وجود دارد یا خیر. گذر زمان سبب می شود تا متوجه این موارد شد که آیا سینه به اندازه کافی رشد داشته یا خیر.

مراقبت و اقدامات قبل از عمل پروتز سینه

عمل پروتز سینه، با بی هوشی عمومی انجام می شود، بنابراین در صورتی که به بیماری خاصی مبتلا هستید و یا اگر داروی خاصی استفاده می کنید، حتما جراح خود را در جریان بگذارید. چنانچه دخانیات و یا الکل مصرف می کنید مصرف آنها را حداقل یک ماه قبل از جراحی  قطع کنید. همچنین لازم است دو هفته قبل از عمل پروتز سینه مصرف قرص های ضد انعقاد خون قطع شود.

حتما شب قبل از عمل پروتز سینه استحمام کنید و صبح جراحی ناشتا باشید. در روز عمل کارت شناسایی، مدارک پزشکی خود را به همراه داشته باشید و گن مخصوص که سایز آن را جراح سینه تعیین می کند همراه خود داشته باشید.

  • از مهم ترین مواردی که قبل از عمل پروتز سینه باید به آن توجه نمود، انتخاب بهترین جراح برای این عمل است.
  • پس از آن باید طی چند جلسه مشاوره با پزشک متخصص و بررسی پزشک در خصوص سوابق پزشکی، در خصوص نتیجه جراحی و احتمال بروز عوارض حین جراحی و بعد از آن تاثیر بگذارند.
گیف انواع پروتز سینه
  • معاینه پزشکی و بررسی بافت و آناتومی سینه به طور کامل، مرحله ای دیگر از اقدامات قبل پروتز است که با توجه به فرم سینه و صلاحدید پزشک و خواسته بیمار، از بهترین و مناسب ترین انواع پروتز سینه استفاده شود که با توجه به با توجه به اندازه و پهنای شانه، متغیر است.

در کنار اقدامات ذکر شده، از بیمار خواسته می شود تا یک سری نکات و مراقبت ها را انجام دهد تا بتواند دوره نقاهت کوتاه تر و راحت تری را طی کند. این نکات شامل موارد زیر است :

  • عدم استفاده از داروهای ضد التهابی و غیر استروئیدی مانند آسپیرین و داروهای حاوی آسپیرین، ژلوفن و نوافن که با با رقیق کردن خون همراه هستند و احتمال خونریزی حین عمل را افزایش می دهند.چیزی که حائز اهمیت است این است که بیمار تمامی داروهای مصرفی خود را به پزشک اطلاع دهد تا در صورت لزوم، داروی مصرفی جدید جایگزین شود.
  • باید از مصرف هر نوع مواد مخدر و دخانیات از قبیل سیگار پرهیز نمود. نیکوتین موجود در سیگار، سبب بروز عوارض ناشی از جراحی را بالا می برد.
  • نخوردن و نیاشامیدن غذا و مایعات تا 8 ساعت قبل از جراحی ضروری است.

انواع پروتز سینه براساس معیارهای مختلف

این قسمت اختصاص داده می شود به انواع و اقسام پروتزهای سینه به لحاظ جنس آن ها. سه دسته پروتز سینه وجود دارد که عبارتند از :

  • پروتزهای سیلیکونی
  • پروتزهای نمکی یا سالینی
  • پروتزهای ترکیبی ( سالین – سیلیکون )

پروتزهای سیلیکونی

یکی از انواع پروتزهای سینه، پروتزهای سیلیکونی است که همچون ژل ها، چسبنده هستند. این پروتزها در مقایسه با پروتزهای دیگر طبیعی تر بوده و شباهت زیادی به بافت سینه دارند. به همین دلیل است که می توانند در نگاه اول انتخاب هر فردی باشند. اگر به این نوع پروتزها آسیب وارد شود، از بین نمی روند و قثط به اطراف و لایه های دیگر پروتز پخش می شوند.

پروتزهای نمکی یا سالینی

پروتزهای سالینی که به پروتزهای نمکی معروف هستند، به شکل کروی و یا گرد هستند که توسط آب نمک استریل پر شده اند. جداره این پروتزها از نوع سیلیکون است که به صورت غیر قابل نفوذ می باشند. در مقایسه با پروتزهای سیلیکونی سفت تر هستند و به همین دلیل اگر پاره شوند، صاف و تخت می شوند و مایع آن ها جذب بدن می شود. از این نوع مایع به صورت طبیعی در بدن انسان ها وجود دارد، به همین دلیل است که هیچ آسیبی به بدن وارد نمی کند.

پروتزهای ترکیبی ( سالین – سیلیکون )

ترکیبی از پروتزهای نمکی و سیلیکونی، پروتزهای ترکیبی هستند. به این گونه که بحشی از این پروتزها از جنس پروتزهای نمکی و یخشی از آن عا سیلیکونی می باشند. این پروتزها برای افرادی است که می خواهند سینه های بزرگی داشته باشند و می توانند حجم و سایز زیادی را متحمل شوند.

کاندیدای مناسب در جهت جراحی پروتز سینه

افزایش سایز سینه یک روش جراحی زیبایی انتخابی است که برای بزرگ کردن یا ایجاد تناسب و تقارن سینه ها صورت می گیرد. افزایش سایز سینه ها را می توان از طریق تزریق چربی از دیگر نواحی بدن و یا بلا استفاده از قرار دادن ایمپلنت ها یا پروتزهای داخل سینه انجام داد. کاندید این جراحی کسانی هستند که می خواهند سایز سینه های خود را افزایش دهند و یا به دلایل مختلف حجم سینه های خود را از دست داده اند. از جمله این افراد عبارتند از :

  • افرادی که به هر دلیلی کاهش وزن داشته اند.
  • خانم های بارداری که پس از زایمان سینه های آن ها شل و افتاده شده است.
  • کسانی که دچار سرطان سینه شده و مجبور به تخلیه آن ها شده اند.

برای اینکه می خواهید بدانید که کاندید مناسبی برای جراحی پروتز سینه هستید یا خیر، در صورت تمایل می توانید در آزمون شرکت کنید.

آیا کاندید مناسبی برای جراحی پروتز سینه هستید؟

1 / 5

آیا به صورت مادرزادی سینه های کوچکی دارید؟

2 / 5

آیا سرطان سینه داشته اید و سینه های شما تخلیه شده است؟

3 / 5

آیا زایمان داشته اید که بعد از آن دچار افتادگی سینه شده اید؟

4 / 5

آیا فرم سینه های شما سبب کاهش اعتماد به نفس شما شده است؟

5 / 5

آیا به دلیل کاهش وزن، سینه های شما دچار افتادگی شده است؟

امتیاز شما

میانگین امتیازها 47%

برخی از افراد هم هستند که باسن پهن و سینه های کوچک تری دارند که همین سبب عدم تناسب اندام آن ها می شود. ممکن است این افراد بخواهند با افزایش سینه های خود این تناسب را ایجاد کنند. همچنین افرادی که سینه های نامتقارن هستند، نیز می خواهند عمل پروتز سینه انجام دهند.در برخی مواقع کوچکی سینه ها ممکن است به دلیل عدم رشد سینه ها در سن رشد می باشد.

بیش تر بخوانید : جراحی کوچک کردن سینه مردان

مراقبت های لازم بعد از جراحی پروتز سینه

پروتز سینه، یکی از جراحی های زیبایی سینه است که عارضه کمی دارد و همچنین با درد زیادی همراه نیست. همچنین این عمل دوره نقاهت کمی دارد و چنانچه برخی موارد را بعد از عمل  رعایت کنید، درد و تورم بعد از عمل زودتر برطرف می شود و به فرم دلخواه سینه خود نیز خواهید رسید. اقداماتی که لازم است بعد از عمل پروتز سینه انجام دهید عبارتند از:

  • تورم و کبودی بعد از عمل پروتز سینه طبیعی است که برای بهبود سریع تر آن می توان از کمپرس سرد و گرم استفاده کرد. نکته: به دلیل بی حسی موقت سینه بعد از عمل پروتز سینه، به هیچ عنوان از یخ و یا آب خیلی داغ استفاده نکنید، زیرا احتمال آسیب رسیدن به پوست سینه و یا سوختگی آن زیاد است. در روزهای اول از آب سرد استفاده کنید و چند روز بعد از کمپرس گرم با آب زیر چهل درجه سانتی گراد استفاده کنید. کمپرس سرد و گرم نباید بیشتر از ده دقیقه روی پوست قرار گیرد و روی چندین بار نیز باید تکرار شود.
  • حداکثر 3 روز پس از جراحی می توانید فعالیت های روزانه خود را از سر بگیرید.
  • به دلیل اینکه درد بعد از عمل چندان زیاد نیست مسکن های قوی تجویز نمی شود.
  • تا دو ماه بعد از عمل از انجام هر گونه فعالیت سنگین و ورزش خودداری کنید.
  • نیازی به کشیدن بخیه ها نیست و جذب بدن می شوند، جای بخیه ها نیز بعد از 6 ماه الی یک سال به مرور از بین می روند.
  • بهتر است تا دو هفته مصرف نمک را به حداقل برسانید. و از سوی دیگر مایعات، میوه، سبزیجات، ماهی و میگو را در رژیم غذایی خود بگنجانید.
  • سوتین طبی را همیشه استفاده کنید.
  • از دو تا سه روز پس از جراحی، استراحت مطلق نداشته باشید و حتما باید تحرک و پیاده روی داشته باشید.
  • از چند هفته پس از عمل، ماساژ دادن به سینه ها را شروع کنید.

در این قسمت می توانید فیلم های مربوط به پروتز سینه که ممکن است جواب سوالات خود را بیابید را مشاهده نمایید :

مراحل جراحی و روند انجام پروتز سینه

گزینه های مختلفی در جراحی پروتز سینه وجود دارد، از جمله: قرارگیری پروتز، محل برش ها و نوع پروتز. امکان انجام این جراحی همزمان با لیفت سینه، برای آن دسته از خانم هایی که سینه های افتاده ای دارند نیز وجود دارد.

جراحی پروتز سینه که یک تا دو ساعت به طول می انجامد، تحت بیهوشی عمومی انجام می شود، روشی است سرپایی و بیمار همان روز از بیمارستان مرخص می شود و قادر به انجام کارهای ساده و روتین خود می باشد.

در این شیوه جراحی بعد از تعیین محل قرارگیری پروتز، کیسه ای بالا و پایین عضلات قفسه سینه قرار می گیرد. پروتز در جای مناسب گذاشته و در انتها، برش ها نیز بخیه زده می شوند.

محل قرارگیری پروتز سینه

امکان قرارگرفتن پروتز زیر عضلات سینه  و یا زیر پوست وجود دارد. در صورتی که پروتز زیر عضلات سینه ای قرار بگیرد، سینه بعد از جراحی ظاهر و فرم طبیعی تری خواهد داشت. البته در چنین حالتی، طول دوره نقاهت به مراتب بیشتر خواهد بود.

نوع پروتز و محل قرارگیری آن بر اساس اهداف و آناتومی بدن و سینه بیمار تعیین می شود.

ویژگی های بهترین جراح پروتز سینه

اگر به دنبال نتیجه خوب برای پروتز سینه هایتان هستید، ابتدا باید به دنبال یک پزشک خوب در این زمینه باشید. دقت در انتخاب بهترین جراح پروتز سینه رابطه مستقیم با نتیجه نهایی دارد. در ادامه برخی از مواردی که باید در انتخاب پزشک متخصص پستان در نظر بگیرید را معرفی می کنیم.

میزان تجربه و مهارت پزشک

همانطور که کمی قبل تر اشاره کردیم، هرچه مهارت یک پزشک بالا باشد، قابل اعتمادتر بوده و میزان رضایت بیماران از وی بیشتر خواهد بود. پروتز سینه یکی از عمل های زیبایی بوده که اگر فرم نامناسبی داشته باشد، در ظاهر فرد تاثیر می گذارد و ممکن است از قبل عمل هم بدتر شود. در نتیجه در انتخاب پزشک و میزان مهارت وی دقت کافی داشته باشید.


کیفیت مواد مصرفی

متاسفانه دیده شده برخی پزشکان به دلیل دریافت سود بیشتر، از پروتزهای بی کیفیت استفاده می کنند که می تواند در ظاهر سینه تاثیر منفی بگذارد و یا باعث صدمه به سلامتی فرد شود و خسارت های جبران ناپذیری ایجاد کند.


دریافت هزینه منصفانه

برخی از بیماران فکر می کنند عمل جراحی زیبایی که هزینه آن زیاد باشد پس حتما آن پزشک فردی حرفه ای تر از دیگر پزشکان بوده و نتیجه با موفقیت بیشتری انجام می شود. اما جالب است که در بیشتر مواقع این چنین نیست و بیماران بی دلیل هزینه بیشتری صرف می کنند و یک عمل معمولی انجام می شود که ممکن است فرد از نتیجه آن رضایت کافی نداشته باشند و فرم سینه نامتقارن و یا نامناسب شود.


مسئولیت پذیری پزشک

تمامی جراحان سینه و عمل های زیبایی بایستی پس از اخذ تخصص خود، سوگند پزشکی یاد کنند تا در برابر وضعیت عمل و بیمار مسئول هستند. همچنین پزشک باید نسبت به عمل بیمار مسئولیت پذیر باشد زیرا این عمل روی ظاهر فرد تاثیر خواهد گذاشت و در نتیجه پزشک باید با دقت تمام و با حس مسئولیت پذیری و دلسوزی اقدام به عمل بیماران خود نماید.

گیف فیلم های آپارات

عوارض عمل پروتز سینه

در صورتی که عمل پروتز سینه، نزد بهترین دکتر پروتز سینه انجام شود، عملی کم تهاجمی و با عوارض بسیار کم است. با این همه این عمل هم مانند سایر جراحی ها عوارض احتمالی مختص خود را دارد که البته با رعایت مراقبت های مربوط به قبل و بعد از عمل، و همچینن دقت و واسوس در انتخاب بهترین جراح پلاستیک می توان احتمال بروز عوارض را به حداقل رساند. عوارض احتمالی بعد از این عمل عبارتند از:

  • ظاهر بسیار بد محل برش ها
  • خونریزی
  • عدم قرینگی پستان ها
  • قرار دادن نادرست پروتز در محل
  • عفونت
  • بهبودی بسیار کند زخم ها
  • بی حسی در ناحیه سینه (در اکثر مواقع موقت است)

فیلم زیر صحبت های دکتر ترحمی در خصوص عوارض این جراحی است.

از دیگر عوارض این جراحی می توان به موارد زیر اشاره کرد :

  • پارگی پروتز سینه
  • چین خوردگی پوست
  • عوارض بیهوشی عمومی
  • درد
  • حرکت پروتز
  • ایجاد کپسول در اطراف پروتز

شیردهی پس از جراحی پروتز سینه

از جمله سوالاتی که برای بسیاری از افرادی که قصد جراحی پروتز سینه دارند این است که بدانندريال شیردهی پس از جراحی پروتز سینه امکانپذیر است و هیچ مشکلی ایجاد نمی کند؟ باید در پاسخ گفت که احتمال اینکه مواد پروتز سینه وارد شیر مادر شود بسیار کم است. البته باید این نکته را نیز در نظر گفت که با فشار آمدن زیاد بر روی پروتز، احتمال پارگی آن ها نیز بالا می رود. در صورتی که پروتزها پاره شوند، امکان اینکه مواد درونی وارد غشاهای سلولی شوند زیاد است، اما باز هم احتمال ورود آن ها به شیر مادر خیلی اندک است.

با این حال، شیردهی بستگی به محل جایگذاری پروتز دارد. اگر تصمیم دارید که بعد از بزرگ کردن سینه باردار شوید و شیردهی داشته باشید این مساله را با پزشک تان درمیان بگذارید. در این شرایط جراحان پروتز سینه را در دیواره عضلانی قفسه سینه جایگذاری می کنند به همین ترتیب هیچ مشکلی برای زنان در روند شیردهی شان ایجاد نخواهد شد.

آیکون وویس رضایت

محل ایجاد برش ها برای پروتز سینه

محل ایجاد برش ها جهت قرارگیری پروتز سینه عبارتند از :

  • زیر چین های طبیعی سینه
  • اطراف هاله قهوه ای رنگ دور سینه
  • زیر بغل

برش زیر بغل

اکثر افرادی که قصد انجام دادن جراحی پروتز سینه را دارند، این روش را به سایر روش ها ترجیح می دهند زیرا هیچ برشی بر روی سینه صورت نمی گیرد.

اما ممکن است در این روش پروتز در محلی بالاتر از جای خود قرار بگیرد.

برش آرئولار(هاله قهوه ای رنگ دور سینه)

این روش برای افرادی مناسب است که قصد دارند همراه با پروتز سینه، لیفت سینه را نیز انجام دهند.

برش زیر چین های طبیعی سینه

شایع ترین روش برای قرار دادن پروتز استفاده از این برش می باشد. در این روش پزشک به بافت سینه دسترسی بیشتری دارد و تغییر یافتن حس در این روش به حداقل می رسد.

نواحی برش ها

برش هایی که در این نواحی ایجاد می شوند، نامشهود هستند. پزشک با بررسی هایی که پیش از جراحی انجام می دهد، بهترین ناحیه برش را در نظر خواهد گرفت.

دوره نقاهت و بهبودی عمل

  • دوره نقاهت جراحی پروتز سینه در حدود دو تا سه ماه است، اما نتایج بلافاصله بعد از جراحی به خوبی مشخص خواهد بود.
  • بسیاری از بیماران یک هفته بعد از جراحی می توانند به محل کار خود برگردند. اما انجام فعالیت هایی مانند ورزش و یا بلند کردن اجسام سنگین که باعث وارد آمدن فشار به سینه ها می شود، به مدت چهار تا شش هفته ممنوع می باشد.
  • بیمار باید یک هفته پستان بند مخصوص را بپوشد تا علاوه بر فرم گیری بهتر سینه، از وارد آمدن فشار به سینه نیز پیشگیری شود. در مواردی که بزرگ شدن سینه ها با تزریق چربی باشد، پوشیدن لباس زیر تنگ ممنوع است، چرا که باعث آسیب دیدن سلول های چربی و از بین رفتن نتیجه خواهد شد.
  • آب زدن به سینه تا بیست و چهار ساعت ممنوع است، چرا که پانسمان باید برای مدت زمان به نسبت طولانی بر روی سینه ها باقی بماند. استحمام و رفتن زیر دوش، بعد از برداشتن پانسمان بلامانع است. رفتن به استخر و گرفتن دوش آب گرم تا زمان بهبود کامل بخیه ها و تقریبا به مدت دو تا سه هفته ممنوع می باشد.

بلافاصله بعد از جراحی، بیمار تغییر را در اندازه و سایز سینه های خود احساس خواهد کرد. التهاب و کبودی و درد بعد از جراحی کاملا طبیعی است و بعد از گذشت مدتی برطرف خواهد شد.

با این حال در فیلم رو به رو می توانید صحبت های دکتر ترحمی در خصوص درد پس از عمل پروتز سینه را ببینید.

در خصوص شیرهی بعد از جراحی پروتز سینه باید بگوییم که، هیچ مشکلی برای شیردهی در آینده وجود نخواهد داشت. با این حال، شرایط سینه قبل از جراحی، عاملی مهم در میزان شیر مادر بعد از جراحی می باشد. توصیه می شود خانم هایی که در آینده قصد بارداری دارند، حتما در خصوص این موضوع با جراح پلاستیک خود مشورت داشته باشند.

محاسبه هزینه پروتز سینه

متاسفانه حتی اگر عمل پروتز سینه به دلایل درمانی نیز انجام شود جزء عمل های زیبایی محسوب می شود و شامل هیچ گونه بیمه درمانی نمی شود. از سوی دیگر نمی توان هزینه ثابتی برای عمل پروتز سینه در نظر گرفت و هزینه عمل پروتز سینه با توجه به عوامل مختلفی مانند تخصص پزشک، نوع و مارک پروتزی که استفاده می شود، بیمارستان یا کلینیکی که قرار است عمل جراحی انجام شود و بسیاری موارد دیگر می تواند متفاوت باشد.

گیف تماس با دکتر ترحمی

در صورتی که پروتز سینه پاره شود، چه باید کرد؟

به ندرت پیش می آید که پروتز پاره شود، اما در صورت مواجه با چنین موردی، بیمار حتما باید به پزشک مراجعه کند. در صورتی که پروتز سالینی پاره شود، فرد متوجه می شود چرا که پروتز خالی خواهد شد.

اما جای هیچگونه نگرانی نیست، زیرا مایعات اضافی جذب بدن می شود. پروتز سیلیکونی که فرم سینه را حفظ می کند، بسیار مقاوم تر از پروتزهای سالینی هستند و احتمال پاره شده پروتزهای سیلیکونی بسیار کم است. اما در صورت پاره شدن این نوع از پروتزها، بهترین راه حل تعویض پروتز سینه است.

سوالات رایج درباره جراحی پروتز سینه

برچسب ها:
پرسش و پاسخ تکمیلی

سوالات شما در اسرع وقت پاسخ داده شده و از طریق ایمیل اطلاع رسانی خواهد شد

5 دیدگاه ها
  1. سمیه ملکی

    کدوم قسمت سینه برای کوچیک کردن سینه برش میخوره؟ برداشتن چربی سینه باعث افتادگی و شل شدن سینه میشه؟

    پاسخ
    • تیم فنی

      با سلام
      برش های متفاوتی وجود دارد که طی جلسات مشاوره قبل از عمل تصمیم گرفته می شود.

      پاسخ
  2. مینو صلاحی

    کدوم شکل از پروتز بهتره؟ اشکی یا گرد؟

    پاسخ
    • تیم فنی

      با سلام
      بسته به سلیقه بیمار و بعد از معاینه بهترین نوع و شکل از پروتز قرار داده می شود.

      پاسخ
  3. مهتاب فیاضی

    سلام آقای دکتر
    هورمون درمانی مناسبه برای افزایش سایز سینه ها چیه؟

    پاسخ
یک دیدگاه بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

چهار × دو =

تماس با دکتر