مدت زمان مطالعه ۴ دقیقه
دکتر محمدرضا ترحمی / جراحی بینی / درمان گرفتگی بینی بعد از جراحی

درمان گرفتگی بینی بعد از جراحی

گرفتگی بینی بعد جراحی

تورم بینی یکی از مسائلی است که پس از جراحی بینی ایجاد می شود. تورم می تواند سبب انسداد و گرفتگی بینی شود که تنفس را نیز گاهی دچار مشکل می کند. درمان گرفتگی پس از جراحی از مهم ترین کارهایی است که باید صورت گیرد. درمان گرفتگی بینی بعد از عمل زیبایی موجب می‌شود تا استرس و نگرانی فرد از اختلال تنفسی کاهش پیدا کند. در صورتی که قصد عمل بینی دارید و ممکن سات پس از جراحی بینی دچار این مشکل شوید، در ادامه با ما همراه باشید تا درباره روش های درمانی آن اطلاعاتی کسب نمایید.

مشکلات تنفسی بعد از جراحی بینی

از متعدترین شکایاتی که افراد پس از جراحی زیبایی بینی دارند، داشتن مشکلات تنفسی است. افرادی که عمل بینی انجام داده اند، به خاطر نوع جراحی که داشته اند یا عوارض جراحی و یا اشتباهاتی که پزشک بر اثر تجربه و دانش کم انجام می دهد، می تواند دچار گرفتگی بینی و در نتیجه مشکلات تنفسی شوند. اگر چنین شرایطی به وجود بیاید، باید علت دقیق مشکل تنفسی مشخص شود. بهتر است به یک متخصص خوب جهت تشخیص مراجعه شود.

اگر مشکل تنفسی به خاطر انحراف تیغه بینی و یا عدم جراحی مناسب پولیپ بینی و یا همچنین مواردی باشد، رفع گرفتگی بینی بعد از عمل زیبایی باید بعد از مدتی با انجام عمل جراحی ترمیمی دنبال شود. اما اگر مشکلات تنفسی در اثر خونریزی ها و تورم پس از عمل باشذ، باید از طریق راه های مختلف، مشکل گرفتگی بینی رفع شود.

نشانه‌های مشکلات تنفسی بعد از عمل بینی

کسانی که مشکلات تنفسی پس از رینوپلاستی دارند، نشانه هایی همچون خر و پف را به همراه دارند. خر و پف حاکی از اختلال تنفسی پس از جراحی بینی است. از دیگر نشانه ها می تواند آپنه خواب باشد.

انسداد و گرفتگی و در نتیجه کیپ شدن بینی می تواند حجم هوای دریافتی را کاهش دهد و تنگی تنفس را سبب شود. در صورت بیرون نیامدن ترشحات سینوسی و سردردهای سینوسی نیز، می‌تواند حاکی از بروز مشکلات تنفسی بعد از عمل جراحی بینی باشد.

علل ایجاد مشکل تنفسی بعد از جراحی بینی

اطلاع از علل ایجاد مشکلات تنفسی بعد از جراحی بینی کمک می‌کند تا به بهترین شکل ممکن این مشکل را برطرف کنید. اگر دچار مشکل تنفسی هستید، باید علت ایجاد آن را بدانید. معمولا مشکلات تنفسی پس از جراحی، زمانی ایجاد می‌شود که جراحی به نحو خوبی انجام نشده باشد.

اگر انحراف بینی یا پولیپ بینی به خوبی درمان نشده باشد، فرد دچار مشکل تنفسی خواهد شد. این مشکل معمولا در زمان‌های خواب و استراحت به شدت بروز می‌کند. از سوی دیگر، خونریزی و خشک شدن خون درون مجاری تنفسی بینی می‌تواند یکی دیگر از علت‌های مشکل تنفسی پس از جراحی باشد. معمولا برای رفع گرفتگی بینی بعد از عمل زیبایی، باید معاینه و تشخیص توسط پزشک متخصص و باتجربه انجام شود.

روش های درمان گرفتگی بینی بعد از جراحی

پیدا کردن آسان ترین و بهترین راه ها جهت رفع گرفتگی بینی پس از جراحی مهم‌ترین کاری است که باید پیش از جراحی در خصوص آن تحقیق کرده و اطلاعات لازم را کسب نمایید. رفع گرفتگی بینی بعد از عمل زیبایی معمولا بر اساس علت ایجاد آن متفاوت است. به همین دلیل، باید از تمامی راه های درمان گرفتگی بینی بعد از اطلاع داشته باشید. در ادامه به بررسی روش‌های رفع گرفتگی بینی بعد از عمل زیبایی می‌پردازیم.

  • باید از داروهای تجویزی که جهت کاهتش احتقان و تورم پس از جراحی توصیه می شود، استفاده نمود.
  • مراقبت های پس از عمل بینی باید جدی گرفته شود.
  • زاویه خوابیدن و نحوه آن پس از جراحی بینی که باید طی سطج شیب دار و 45 درجه باشد، رعایت شود.
  • تا حد امکان باید استحمام کوتاه باشد و با دوش کم فشار آب ولرم رو به سرد انجام شود.
  • جهت کاهش تورم و جلوگیری از بروز آن و سینوس، از آلرژن ها دوری شود.
  • الکل و سیگار را ترک کنید و از داروهای ضد احتقان استفاده نمایید.
  • از بلند کردن اجسام و انجام فعالیت های سنگین خودداری نمایید.
  • بعد از کشیدن تامپون بینی، طبق توصیه پزشک متخصص شست و شوی بینی با سدیم کلراید را شروع کنید

علت خشکی بینی پس از عمل جراحی بینی

معمولا افراد پس از رینوپلاستی، احساس خشکی در بینی خود دارند، که امری کاملا طبیعی است. خشکی بینی زمانی اتفاق می افتد که توربینت بینی تاحد زیادی کاهش پیدا می‌کند. توربینت یکی از مهم ترین نواحی بینی است که می تواند دمای هوا را گزم کرده و با ارزیابی حسگرهای محیط، سبب هدایت هوای مناسب به داخل ریه ها شود.

اگر توربینت بینی دچار مشکل شود، دمای هوا و رطوبت آن تنظیم نخواهد شد. در چنین شرایطی، فرد خشکی بعد از عمل بینی را احساس می‌کند.

برچسب ها:
پرسش و پاسخ تکمیلی

سوالات شما در اسرع وقت پاسخ داده شده و از طریق ایمیل اطلاع رسانی خواهد شد

0 دیدگاه
یک دیدگاه بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

17 − ده =

تماس با دکتر