مدت زمان مطالعه ۹ دقیقه
دکتر محمدرضا ترحمی / جراحی زیبایی صورت / جراحی پلک (بلفاروپلاستی) درمانی مناسب برای رفع افتادگی و پف پلک

جراحی پلک (بلفاروپلاستی) درمانی مناسب برای رفع افتادگی و پف پلک

جراحی زیبایی پلک که با نام بلفاروپلاستی یا لیفت پلک نیز شناخته می شود، یک عمل جراحی است که می تواند ظاهری جوان و پرانرژی را به چشمان شما بازگرداند. این روش جراحی شامل برداشتن مقادیر دقیق و مناسب از پوست اضافی و پاکت‌های چربی در پلک‌های بالا و یا تحتانی، در مواقعی با سفت شدن مناسب ساختارهای مرتبط است.

یکی از مهم ترین اجزای صورت چشم ها می باشند و اولین راه برقراری ارتباط بین افراد و نشان دادن عکس العمل های صورت است. از طریق نگاه کردن به چشم های افراد به آسانی می توان متوجه میزان خوشحالی، ناراحتی، هیجانات و ویژگی های خلقی آن ها شد، اگر دقت کرده باشید از حالت چشم های افراد حتی می توان بازه سنی آنها را نیز تشخیص داد. گاهی اوقات افراد به خاطر افتادگی پلک و همچنین پف پلکی که دارند موجب شده از سن واقعی خود بیشتر به نظر برسند، همچنین پلک های افتاده صورت فرد را خسته و عبوس نشان دهد که این امر موجب کاهش اعتماد به نفش در افراد می شود. پس چشم ها یکی از مهم ترین اعضای صورت هستند که باعث شده تا زیبایی چهره دو چندان شود.

بلفاروپلاستی و اصلاح افتادگی و پف پلک

بلفاروپلاستی چیست؟

با افزایش سن پوست صورت و پلک، به تدریج خاصیت ارتجاعی خود را از دست می دهند. ترکیب نیروی جاذبه، از دست دادن خاصیت ارتجاعی ناشی از افزایش سن، آفتاب، مشکلات سلامتی و وراثت باعث ایجاد پوست بیش از حد در پلک های بالا و پایین می شود و چین های برجسته پوست را تشکیل می دهد. بافت هایی که لایه های چربی اطراف چشم را در حفره چشم نگه می دارند با افزایش سن ضعیف می شوند. این باعث می شود که پدهای چربی به سمت جلو برآمده شوند و برآمدگی زیر پوست پلک بالایی و پایینی ایجاد کنند. غشای نازکی که چربی را در جای خود نگه می دارد نیز با افزایش سن ضعیف می شود و به چربی اجازه می دهد تا داخل پلک ها بیرون بزند. این فرآیند منجر به ایجاد چین و چروک، خطوط، پف و “کیسه” در اطراف چشم می شود.

اصلاح افتادگی پلک، برداشتن پوست های اضافی اطراف پلک، رفع پف پلک از جمله تکنیک های جراحی پلاستیک صورت می باشد که به آن جراحی بلفاروپلاستی می گویند و جزء یکی از جراحی های زیبایی می باشد که متقاضیان زیادی دارد. به منظور رفع سیاهی اطراف چشم، برطرف کردن افتادگی ابرو، رفع خطوط اخم، رفع جای ناشی از عینک این جراحی به هیچ وجه مناسب نیست.

توضیحات دکتر ترحمی درباره جراحی بلفاروپلاستی

01:24
truncate dir-rtl

بلفاروپلاستی یا لیفت ابرو؟

انواع جراحی بلفاروپلاستی

جراحی بلفاروپلاستی به دو صورت قابل انجام است:

نحوه انجام جراحی بلفاروپلاستی

این یک روش سرپایی است و قبل از جراحی، جراح متخصص به دقت محل های برش را علامت گذاری می کند. مقدار دقیق بافتی که برداشته خواهد شد مشخص خواهد شد. سپس بی حسی موضعی همراه با مقداری آرامبخش داده خواهد شد. سپس برشی ایجاد می شود و در صورت نیاز پوست و چربی برداشته می شود. سپس محل برش با بخیه های بسیار ظریف بسته می شود. در پلک پایین، چربی اضافی یا با استفاده از تکنیک فلپ پوستی عضلانی یا از طریق پوشش داخلی (ملتحمه) پلک پایین برداشته می شود.

باید بدانید که برای داشتن بهترین نتیجه ممکن از این عمل حتما باید به بهترین جراح پلاستیک مراجعه کنید. اقای دکتر ترحمی با چندین سال سابقه و تجربه درعمل بلفاروپلاستی یکی از بهترین جراحان بلفاروپلاستی هستند که میتوانند به شما برای داشتن نتیجه بسیار مطلوب در این عمل کمک کنند.

نحوه انجام جراحی بلفاروپلاستی

00:14
truncate dir-rtl

فیلم بدون سانسور جراحی پلک بالا و لیفت لب

چه مشکلاتی را می توان با جراحی پلک یا بلفارو پلاستی اصلاح کرد؟

جراحی اصلاحی پلک اغلب برای اصلاح یکی از مشکلات زیر انجام می شود:

پوست اضافی در پلک فوقانی

معمولاً پوست اضافی به دلیل افتادگی ابرو است و به نقطه ای می رسد که برداشتن پوست تنها این مشکل را درمان نمی کند و این بیماران همزمان با بلفاروپلاستی با استفاده از لیفت جانبی ابرو میتوانند نتیجه رضایت بخشی داشته باشند.

افتادگی پلک فوقانی
گاهی اوقات حاشیه پلک بالایی که مژه ها قرار دارند خیلی کم است و دید را مسدود می کند. پتوز یا افتادگی پلک فوقانی ممکن است یک ناهنجاری آناتومیک یا تغییر افزایش سن باشد. اصلاح پتوز در اکثر افراد شامل کوتاه کردن عضله ای است که پلک بالایی به نام عضله لواتور را باز می کند.

ناهنجاری پلک تحتانی (آنتروپیون و اکتروپیون)
یکی از شکایات پیری، پوست اضافی پلک پایین است. مشکل این است که پلک خیلی قوی نیست و برداشتن بیش از حد پوست اغلب منجر به پایین آمدن پلک پایین یا به اصطلاح جمع شدن پلک می شود. سایر مشکلات مربوط به آن انتروپیون یا چرخش پلک به داخل است، بنابراین مژه ها چشم را تحریک می کنند، اکتروپیون، یا چرخش پلک به بیرون، جایی که چشم تحریک می شود و نمی تواند خود را به درستی مرطوب کند. این مشکلات معمولا قابل درمان هستند اما نیاز به تخصص و تجربه دارند.

چروک شدن مداوم پلک پایین
بلفاروپلاستی پلک پایین برای از بین بردن کیسه ها خوب است اما به دلایلی که در بالا ذکر شد برای از بین بردن چین و چروک پوست خوب نیست. لایه برداری با استفاده از روغن کروتون ممکن است به رفع برخی از چین و چروک های مداوم در پلک تحتانی پس از انجام عمل جراحی کمک کند.

گرد شدن گوشه چشم
گاهی اوقات زاویه تیز گوشه چشم پس از جراحی قبلی به دلیل برش پوست اضافی یا به دلیل تلاش برای دستکاری کنتوس جانبی (گوشه بیرونی) گرد می شود. جراحی بلفاروپلاستی اصلاحی را میتوان برای تیز کردن زاویه به ظاهر طبیعی تر بکار برد.

تاثیر منفی افزایش سن بر روی پلک ها

بالارفتن سن می تواند تاثیرات منفی روی پوست داشته باشد که شامل موارد زیر می شود.
– افزایش چربی های زائد در زیر پوست پلک ها
– ایجاد چین و چروک در اطراف پلک ها
– شلی و آویزان شدن پوست اطراف پلک
– شل شدن عضلات پلک
– افتادگی پلک و ابرو
بلفاروپلاستی یکی از جراحی های زیبایی موفق و پرطرفدار می باشد که اگر توسط یک متخصص خوب جراحی پلاستیک انجام گیرد هیچگونه عوارضی به دنبال نخواهد داشت و نتایج حاصل از این جراحی می تواند تا 10 سال ماندگاری داشته باشد.

کاندیدای جراحی بلفاروپلاستی

  • افرادی که سن 18 سال به بالا دارند.
  • افرادی که پلک بالا یا پایین شل یا افتاده ای دارند.
  • افرادی که نواحی اطراف پلک هایشان پف دارد.

کاندیدای جراحی بلفاروپلاستی

01:32
truncate dir-rtl

میدونستید چه زمانی بلفارو لازم و چه زمانی لیفت پیشانی؟

مراقبت های بعد از جراحی بلفاروپلاستی

– محل جراحی شده باید با پماد مخصوصی که توسط پزشک تجویز شده چرب نگه داشته شود.
– بمدت 3 الی 4 روز از کمپرس یخ در ناحیه استفاده نمایید.
– در صورتی که احساس درد شدید داشتید از مسکن استفاده نمایید.
– ترشحات اندک پلک ها پس از یک یا دو هفته بعد از جراحی طبیعی است، می توانید جهت رفع زودتر ترشحات از قطره های مخصوص استفاده نمایید.
– ممکن است بعد از عمل دچار دوبینی خفیف، ریزش اشک وحساسیت به نور داشته باشید که یک مشکل موقت و زود گذر است و به مرور زمان برطرف می شود.
– برای کشیدن بخیه پلک ها 5 روز پس از جراحی می باشد.
– بهتر است در زمان قرار گرفتن در معرض نور خورشید، باد، گرد و غبار از عینک آفتابی استفاده کنید.
– استفاده از لنز های تماسی بمدت یک ماه ممنوع می باشد.
– بمدت 2 الی 3 روز پس از جراحی از دیدن تلویزیون خودداری نمایید.
– 10 روز پس از جراحی بلفاروپلاستی طبق مشورت با پزشک خود می توانید از لوازم آرایشی برای پوشش دهی کبودی ها استفاده نمایید.

00:15
truncate dir-rtl

بلافاصله بعد از جراحی پلک

در چه صورت بعد از جراحی بلفاروپلاستی به پزشک مراجعه کنیم؟

اگر بعد از عمل جراحی بلفاروپلاستی با این عوارض مواجه شدید در اسرع وقت به پزشک معالج خود مراجعه کنید:
– خونریزی شدید و مداوم
– تفاوت قابل توجه در میزان تورم در دو چشم
– درد شدید که حتی با مصرف مسکن های تجویزی قابل کنترل نیست.
– احساس درد در چشم
– اختلال بینایی شدید طی یکی دو روز بعد از عمل جراحی
– قبل از عمل جراحی از استعمال دخانیات و مواد مخدر اجتناب کنید.
– قبل از عمل جراحی بلفاروپلاستی از آسپرین و ایبوپروفن استفاده نکنید.

مراقبت های بعد از جراحی بلفاروپلاستی

سوالات متداول

دوره نقاهت جراحی بلفاروپلاستی چقدر است؟

برای سپری کردن دوران نقاهت بلفاروپلاستی لازم است تا 48 ساعت را به صورت کامل استراحت کنید. و بعد از آن با رعایت محدودیت هایی به روند عادی زندگی خود بازگردید.

عوارض های ناشی از جراحی بلفاروپلاستی چیست؟

در صورتی که عمل جراحی به صورت غیراصولی انجام شود ممکن است در هنگام خوابیدن چشم ها به صورت کامل بسته نشوند و باز بمانند. در صورت عدم رعایت اصول لازم در عمل جراحی اختلال در بینایی یا عدم قرینگی چشم ها به وجود آید، در صورت بروز چنین شرایطی در صورتی که بعد از چند روز برطرف نشد سریعا به پزشک مراجعه کنید.

هزینه جراحی بلفاروپلاستی چقدر است؟

هزینه ی عمل جراحی بلفاروپلاستی رابطه ی مستقیمی با میزان تخصص و مهارت پزشک دارد. محل انجام جراحی و کلینیک نیز می تواند در براورد هزینه ی نهایی تاثیر گذار باشد. علاوه بر این موارد هزینه اتاق عمل، دستمز جراح، داروها نیز می تواند روی هزینه جراحی تاثیر داشته باشد.

چه افرادی نباید جراحی بلفاروپلاستی را انجام دهند؟

افرادی که مشکلات تیروئید چشمی دارند، افراد مبتلا به بیماری های قلبی، فشار خون بالا، دیابت، افراد مبتلا به خشکی چشم، بیماری های مربوط به سیستم ایمنی نباید این جراحی را انجام دهند.

برچسب ها:

تجربه جراحی بینی

تجربیات خودتان را در قالب دیدگاه برای دیگران به اشتراک بگذارید .

0 دیدگاه
یک دیدگاه بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

9 + 14 =

تماس با دکتر